WakacyjniPiraci
Profile
Impressions and Other Assets/psb_background_picture
Znajdź i zarezerwuj wymarzone wakacjeZarezerwuj hotel, loty i więcej
Znajdź i zarezerwuj wymarzone wakacje
Lot & HotelWczasyNartySamochody
Kierunek
-

Oferty wybrane przez załogę Piratów

Daj się zainspirować

Najnowsze oferty znalezione przez naszych ekspertów
WakacyjniPiraci
Profile
WakacyjniPiraci

Oferty wybrane przez załogę Piratów

Daj się zainspirować

Najnowsze oferty znalezione przez naszych ekspertów
Impressions and Other Assets/under_norway_ktquzz
Ta oferta ma już kilka dni i dostępność oraz ceny mogły się już zmienić.
Różne

Podwodna restauracja Under w Norwegii

Zjedz kolację w największej podwodnej restauracji świata!

Opublikował/a
Agata·17.04.2021
Zapisz
Udostępnij

Największa podwodna restauracja na świecie "Under" znajduje się w Norwegii. To pierwsza taka restauracja w Europie i znajduje się 5 metrów pod wodą. Stoliki trzeba ponoć rezerwować z sześciomiesięcznym wyprzedzeniem!

Szczegóły

Do Norwegii ściąga coraz więcej turystów zainteresowanych kulinarnymi podróżami i pomysł takiej restauracji to właśnie ukłon w ich stronę. Odwiedzający mają nacieszyć tu wszystkie zmysły, a zmysł smaku i zapachu zadowolą lokalnie łowione homary, małże, ryby i skorupiaki. Poziom jadalny w restauracji znajdzie się pod wodą, a na górze ma być bar, z którego można podziwiać ocean. Restauracja może pomieścić aż 100 gości.

Brak treściBrak treści

Aby zobaczyć zawartość tego zewnętrznego serwisu musisz zaakceptować pliki cookies i politykę prywatności

Gdzie znajduje się Under? Na południu Norwegii w pobliżu miasteczka Båly. Ten betonowy monolit zanurzono pod wodą, a wnętrze wypełniły odcienie zieleni i niebieskiego - tak, by całość przypominała naturalne podwodne środowisko. Oprócz restauracji i baru znajduje się tu także centrum badawcze zajmujące się organizmami, które żyją w wodach w Norwegii.

Brak treściBrak treści

Aby zobaczyć zawartość tego zewnętrznego serwisu musisz zaakceptować pliki cookies i politykę prywatności

Dla gości gotuje słynny szef kuchni Duńczyk Nicolai Ellitsgaard, a kolacja trwa od 3 do 4 godzin - składa się z kilku lub kilkunastu dań. Przy tym można będzie podziwiać przepływające obok restauracji morskie stworzenia.

Brak treściBrak treści

Aby zobaczyć zawartość tego zewnętrznego serwisu musisz zaakceptować pliki cookies i politykę prywatności

Co sądzicie o takim pomyśle? Chcielibyście tutaj zjeść? Stolik można zarezerwować tutaj.

Zdjęcia

Tagi

Wycieczki kulinarne
Zgłoś wątpliwości prawne

Cenimy Twoją prywatność

Używamy plików cookie, aby poprawić komfort przeglądania, dostarczać spersonalizowane treści i analizować nasz ruch. Klikając „Akceptuj wszystko”, zgadzasz się na to i wyrażasz zgodę na udostępnianie tych informacji stronom trzecim oraz na przetwarzanie Twoich danych w USA. Aby uzyskać więcej informacji, przeczytaj tu: .

W każdej chwili możesz dostosować swoje preferencje. Jeśli odmówisz, będziemy używać tylko niezbędnych plików cookie i niestety nie będziesz otrzymywać żadnych spersonalizowanych treści. By odmówić .